DSCF4451.JPG

Consult

“Ik voel me niet gezien, niet gehoord.” Wie kent dit pijnpunt niet? Een ontmoeting met iemand die jou écht ziet, écht hoort, en jou ontvangt met oprechte belangstelling en zonder oordeel, dat is al een healing op zich. Helaas voelen we ons in plaats daarvan vaak eenzaam, onzichtbaar, niet begrepen. “Ik doe het wel weer alleen.”

 

Maar, lieve ziel: je hoeft het niet alleen te doen. Er is zoveel steun en liefde om ons heen! Van het Universum (de Bron, God, Moeder Aarde, het Licht… welk concept voor jou ook maar passend voelt). Van gidsen, engelen, onze voorouders… Die steun en liefde zijn beschikbaar, ook voor jou.

 

 

Ieder mens beschikt over een enorm zelfhelend vermogen, maar om dat vermogen aan te spreken heb je soms hulp van buitenaf nodig. Tijdens een sessie kanaliseer en interpreteer ik de helende energieën en boodschappen die het universum jou te bieden heeft. Het is aan jou óf en hoe je ze ontvangt en verwerkt. Ik sta je daar met alle liefde in bij als spiritueel begeleider.

 

Bij mij word je ontvangen met begrip, liefde en compassie, en zonder oordeel. Ik vind niks gek en heb al veel gezien en meegemaakt. Ik respecteer het pad dat jouw ziel tot nu toe bewandeld heeft, met alle keuzes en ervaringen die daarbij horen.

 

Een consult stem ik samen met jou af en op basis van wat ik voel dat ik jou op dat moment mag bieden. Een afspraak bestaat dus in elk geval uit een gesprek waarin je je vragen aan mij kunt voorleggen en ik je help om duidelijk te krijgen wat de kern is en wat het universum je op dit moment aan leiding te bieden heeft (bijvoorbeeld d.m.v. een kaartlegging). Daarnaast kan een energetische behandeling deel uitmaken van de sessie indien je dat wenst. Tijdens het energetisch werk zit jij op een comfortabele stoel en werk ik op afstand in jouw energieveld, zowel met kosmische energie als met aarde-energie. Zo kan ik je bijvoorbeeld helpen gronden, je energie scheiden van die van een ander, of helende energie stromen naar een specifiek lichaamsdeel of chakra dat daarom vraagt.


Hoe ga ik te werk
Chakras.jpg

De 7 chakras.

Levensthema's/Zielsthema's
waar ik ervaring mee heb
  • Onvoorwaardelijk van jezelf leren houden

  • Jezelf durven en mogen zijn 

  • Grenzen voelen en stellen; omgaan met (ernstig) grensoverschrijdend gedrag

  • Verliesverdriet en rouw

  • Eenzaamheid

  • Leven en dood

  • Burn-out en depressie

  • Pre- en perinataal trauma

  • Ouderschap (vaders net zo welkom als moeders!)

  • Echtscheiding

Aartsengel_Gabriël.jpg

Aartsengel Gabriël. © Judy Wiese.

Achtergrond

Ter ondersteuning van de gave die ik reeds van nature bezit, put ik uit opgedane kennis en ervaringen en volg ik regelmatig opleidingen, zoals Aura Healing en Trauma-heling voor Baby’s en Peuters. Deze laatste, omdat ik weet dat het deel van mijn roeping is om te gaan werken met baby’s. (Zie ook de pagina Baby en ouders.)

 

 

 

Een afspraak duurt ongeveer een uur. Een eerste kennismakingsafspraak kost €35,- incl. BTW. Daarna kost een afspraak €70,- incl. BTW.

Kosten