Referenties

DSCF6043.jpg

"Ik ken Eveline via een vriendin. Tijdens één van onze ontmoetingen omschreef ik, hoe ik emotioneel maar niet loskwam van een vriendschap die slecht was afgelopen. Ofschoon ik veel interesse heb in holistische en spirituele behandelingen, kom ik ook uit een zeer wetenschap-georiënteerde familie en wist ik niet zeker of ik me helemaal zou kunnen overgeven aan het werk met Eveline. Zij gaf mij echter een duidelijke uitleg over wat we zouden gaan doen en zorgde voor een uiterst rustige en warme sfeer. Eveline legde op een heel samenhangende manier uit hoe ze me kon helpen om bevrijd te worden uit de impasse waarin ik me gevangen voelde. Ik heb er in de afgelopen twee maanden sinds onze sessie vaak aan gedacht, maar de emotionele pijn die ik vaak voelde, is zo goed als verdwenen."

Rachel, 41

"Soms weet je niet wat je zoekt maar je voelt wel dat er iets wringt. Dat er iets nodig is. Iets waar je niet altijd bij kan. Met een hoofd “vol watten” na een werkdag en een slepende blessure in mijn schouder kwam ik bij Eveline terecht. Baat het niet; schaadt het niet. Dat was mijn instelling. 

 

Ik voelde wat pijntjes en beweginkjes in mijn schouder en uiteindelijk was het alsof de blessure in mijn schouder smolt door Eveline’s toedoen. Maar met name de verlichting in mijn hoofd; de ondersteuning in scheiding van mijn werk en weer de focus op mezelf kunnen hebben, deed mij erg goed. Ik was na de sessie lichamelijk erg moe, maar er zat geen verhoogde stressenergie meer in mijn hoofd. 

 

Ik kon heerlijk slapen en de dagen erna voelde ik me, met eveneens een beweegbare schouder, weer fris. Ik kom zeker terug." 

Antônio, 43, relatiebeheerder